Test


Under rubriken tävlingar finns alla tävlingar som är inlagda i databasen. Du kan välja mellan att visa alla tävlingar från alla distrikt eller välja ett enskilt distrikt från listan. Tävlingarna är ordnade efter tävlingsdatum, men du kan själv välja att ordna efter klubb eller tävlingens namn genom att klicka på rubriken.
För att se tävlingsinbjudan klickar du på tävlingens namn. Längst ner på sidan med tävlingsinbjudan två knappar.

Denna knapp leder till en sida som visar alla som anmält sig till tävlingen via den här sidan. Arrangörer: Här kan du som arrangör ta bort anmälda som inte kommer med i tävlingen. Det finns möjlighet att ta listan från den sidan direkt till Exel genom att markera hela listan och kopiera. Sedan öppnar du Exel och klistrar in informationen (Fungerar bäst med Internet Explorer).

Trycker du på denna knapp kommer du till ett vanligt anmälningsformulär där alla uppgifter utom "Bil"¨, "Anmälare" och hur du vill ha information om tävlingen är förifyllda. Om någon av de förifyllda uppgifterna inte stämmer måste du först ändra dina uppgifter genom att trycka på "Ändra uppgifter" och sedan göra om samma procedur. Samtidigt som du skickar anmälan kommer du att läggas till i listan över vilka som anmält sig till tävlingen. OBS! Du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig till en tävling.

Tillbaka till menyn


För att kunna anmäla dig till tävlingar här på nätet måste du först skapa en användare. Detta gör du genom att trycka på "Skapa användare" på menylisten. Du kommer då till ett formulär där du fyller i uppgifter om dig själv. Du måste ha en e-postadress för att kunna skapa en användare. Har du inte någon kan du skapa en gratis hos t.ex. hotmail eller spray där den senare är på svenska. Läs även instruktionerna på sidan där du skapar användare. När du fyllt i alla uppgifter och tryckt på skicka och får meddelandet att dina uppgifter lagts till i databasen kan du direkt logga in med användarnamnet och lösen ordet du angav vid registreringen.
OBS! Om du inte loggar in under ett år kommer din användare att automatiskt plockas bort ur användarregistret.

Arrangörsbehörighet
Vill din klubb kunna lägga upp tävlingar gör du som följer. När du väljer "Skapa användare" kryssar du för att du vill skapa en arrangör. Formuläret kommer då att ändras lite. Istället för personnummer fyller du i klubbens organisationsnummer. Det ska även anges en kontaktperson (För- och efternamn). Övriga uppgifter är klubbens egna. När du har fått arrangörsbehörighet kommer det att finnas en knapp där du kan trycka för att lägga till nya tävlingar.

Glömt lösenord
Om du glömt ditt lösenord trycker du på "Logga in"-knappen. Där finns en ruta där du kan fylla i ditt användarnamn. Gör du detta och trycker på "skicka" kommer ditt lösenord att skickas till den E-postadress du angav när du registrerade användaren.

Tillbaka till menyn


Du kan när som helst ändra dina personliga uppgifter genom att trycka på knappen "Ändra uppgifter". Du kan dock inte ändra användarnamn och personnummer. Skulle du vilja ändra dessa måste du ta bort din befintliga användare och skapa en ny. Ta bort din användare gör du genom att trycka på "ta bort" längs ner på sidan. Om du inte loggat in med din användare på ett år kommer den automatiskt att raderas. OBS! Om du är anmäld till en tävling och tar bort din användare kommer du inte längre att synas bland de som anmält sig till tävlingen eftersom dina uppgifter raderats.

Tillbaka till menyn


Om du vill anmäla dig till en tävling eller ändra dina uppgifter måste du logga in genom att trycka på "Logga in" och skriva in ditt användarnamn och lösenord.

Tillbaka till menyn


När du gjort det du ska kan du logga ut genom att trycka på "Logga ut".

Tillbaka till menyn